onsdag 27 september 2017

Hitta mina nycklar app

Det kan vara svårt att hitta dem och ofta är situationen stressig. Trackr-användare med att lokalisera till exempel dina nycklar. Appen är enkel att navigera i och hjälper dig att snabbt hitta din Trackr. Du har sedan en bra överblick över allt från nycklar till barnvagnen. Med G- tags sökfunktion hittar du saker du förlagt så att du slipper leta.


Ladda ned den kostnadsfria G-tag- appen till din smartphone eller. Perfekt för dig som ofta tappar bort dina nycklar eller glömt bort vart du parkerade bilen sist. För att hitta det du har tappat bort kan du gå runt med telefonen och. Det första är att appen sparar den plats där brickan senast hade kontakt med telefonen.


Om du förlorat till exempel dina nycklar är det ett bra ställe att börja . En gps-tracker hjälper dig att hitta människor, husdjur och prylar. Om du tappar dina nycklar kan du få besked om var mobilen senast hade kontakt. Men visas positionen ofta fel hjälper det inte att appen är väldesignad. Med Chipolo appen som är gratis, kan du enkelt spåra förlorade nycklar , väskor, plånböcker, dator . Bluetooth-aktiverad spårbricka som hittar dina värdesaker!


Om du tröttnat på att inte hitta nycklar eller andra prylar är det här en helt rätt pryl! En liten bricka fästs på nyckelknippan och en sändare, som är i . Gardio T hjälper dig att hitta dina saker med hjälp av en app i din mobil. Hitta dina nycklar som ligger i jackfickan i hallen genom att klicka i mobilappen så piper . Utöver att kunna hjälpa mig att hitta nycklar kan jag även använda Ihere för.


Appen funkar bra och det är väldigt smidigt att kunna hitta mina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg