tisdag 19 september 2017

Gummimattor stall

I vår webbshop hittar du allt inom stallbygge, stallinredning och hästboxar. Välkommen och se vårat breda utbud inom stallinredning. Pontus Westergren har under års tid upplevt fördelarna med mattor i boxen. Jag vill ha en matta i boxen för att hästarna inte ska . Handla allt inom gummimattor till ditt stall.


Alltid hög kvalitet, med snabb leverans.

Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare. En stallmatta i boxen eller spiltan är en bra investering för såväl dina djur som din gård. Att ha en mjuk stallmatta i hästens box eller . Dina kor ligger oftast ner i mer än tolv timmar per dygn.


Därför är det viktigt att underlaget är mjukt och skönt. Genom djurvänliga och moderna utfodrings- och . Naturlig ljudisolering gör dessutom att miljön i ditt stall blir tystare. Mattorna är hygieniska, lätta att underhålla, torkar fort och reducerar lukten av ammoniak.


Belmondo boxmatta och väggmatta för häst, finns hos Hogsta Ridsport.

Gummimattorna förbättrar miljön i hästens box. Levereras hem till stallet mot frakttillägg. Vi säljer boxmattor för stallet: spilta och ligghallar.


Skurna gummimattor från Kraiburg Belmondo i olika utföranden för olika ändamål. Till boxar, stallgångar, skrittmaskiner och paddockar. Jag sparar de andra st till mitt nya stall.


På marknaden finns ett stort utbud av gummimattor och madrasser till liggbås, gångytor och spaltgång. Vi har även ett brett sortiment av olika gummimattor – från . Kommentera och dela gärna inlägget! Måste även tillägga att mina hästar står inte på stall heltid utan dom går . Någon som använder gummimattor i sina hästboxar och vet var man.


En ligghall är ett stall med liggplatser för lösgående djur. Djuren ska inte hållas instängda i stallet utan de ska själva kunna välja när de vill använda det. Slitstarka gummimattor av naturgummi. Avsedd som golv i transportfordon och lokaler som är utsatta för slitage. Stall med spaltboxar till nötkreatur.


Spaltboxar med gummimattor på betongspalt. Stald med fællesbokse, lavet af fanggittre, pindfronte, mellemgittre og .

För den som har ett mindre stall och kanske sköter hästarna på sin fritid kan möjlighe. Hästarna var uppstallade i ett isolerat ouppvärmt stall med individuella boxplatser som. Boxar, dörrar, fönster och annan stallinredninged med en klassisk form, genomgående hög kvalitet och genomtänkt design. Våra gummimattor och dukar erbjuds i flera olika kvaliteter och utföranden.


Stora stallet: Nybyggt stall i toppskick. Alla boxar är utrustade med 40mm gummimattor för bästa komfort. Passar perfekt som broddmatta i transporten om de skärs till. Appeltofft är ett företag med över års erfarenhet inom lantbruk, stall och . Hårda gummimattor kan förhindra halkning (om de inte är övertäckta av snö eller is).


Opening stall wall enables the use of machinery for cleaning. Speciellt utvecklade gummimattor till alla ytor i stallet har. Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter.


Vi erbjuder slitstarka gummimattor och ergonomiska arbetsplatsmattor i fasta storlekar, per löpmeter, eller på hel rulle. Hos oss hittar du förvaringshyllor och ställ i olika utföranden. Hyllor i plåt och metall för lager och industri. Vi är ett företag inriktat på tillverkning och försäljning av gummimattor ,. Forskare rekommenderar gummimattor i mjölkstall med lösdrift i. Jämförelser mellan stall med olika golv visar att förstakalvare som går på . Vanligt är det även med gummimattor på stall och vissa andra arbetsplatser.


Positiva effekter av gummimattor i liggbås är väl . I många stall kan dessutom ventilationen vara otillräcklig vilket leder till. Vi har ett stort sortiment av gummimattor för alla olika typer av ändamål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg