tisdag 26 september 2017

Flata trasmatta

Gör en matta av återbrukade tyger som först klippts till remsor. Sedan flätas remsorna och sys ihop. Material: klippta tygremsor, vill . Slå en knut på tre trikåtrasor och fläta ihop dem till en fläta. Nu är det dags att plocka fram kunskaperna igen och knyta en matta med samma teknik!


Det är ett tidskrävande projekt, men resultatet är värt mödan skriver den amerikanska bloggaren Elsie på A Beautiful Mess.

Vi bjuder på lunchmacka och fika. Läcker trasmatta i jeans och bomullstrasor. Denim - Matta i bomullstrasor och jeans. Flätan är en flätad matta i bomullstrasor i härliga färger. Detta är verkligen en färgklick på golvet!


Medtag lite kraftigare synål sax och trasor. Trasor finns även att köpa i vävstugan för en billig. Hur man avslutar mattor med en orientalisk fläta beskrivs i denna pdf. Det går också bra att väva inslag med varpgarnet mellan matta och fåll för att lättare .

Orientalisk fläta som avslutning på matta. TapestryWeavingBasketsClosure WeaveHanging TapestryUpholsteryBasketBreienLoom. Marias matta har gåsögon i oblekt fyrtrådig linvarp och orientalisk fläta. De var den första mattan jag vävde i min stora vävstol, d. Steg Klipp stycken lika långa bitar garn och fläta med bitar i vardera längd.


Det är effektfullt att blanda några flätor i olika färger och några . Steg Fläta med remsor i vardera längd och knyt sedan andra änden så den är lika . Fläta en trasmatta - braid a rag-rug - pattern in swedish. Låt inslag från förvävningen vara kvar. Håll i fransen och skjut upp inslagen så att kanten blir fast. Det blev en ny matta som ska vara i gästrummet men för tillfället hamnade i. The elderly colored woman flung open her door.


I morgon, söndag augusti, visar vi hur man flätar en matta av överblivna ylletyger. Vacker, rund matta från Dixie med flätat, cirkelformat mönster. Lagervaror skickas inom timmar.


Ville spara den här länken på det säkraste stället jag kan, bloggen. Så himla skojsigt och nu vet jag vad jag kan göra av . På denna kurs kan du virka fina korgar, runda eller avlånga mattor i vackra mönster, flätad väska på nätbotten. Find unique places to stay with local hosts in 1countries.

The people of Matta are Natta Houas, and have within the last six months. Wai Ho and Piaho are encumbered by mud flats. En flätad matta ger en hemtrevlig känsla i badrummet. Tyg att fläta av, använd med fördel gamla stuvbitar, lakan, dukar eller gardiner.


Palto Flats - Homage To Matta. Da Matta discusses how rules and laws are applied unequally and how the poor. Har Du inte mattrasor finns det . En matta , en grytlapp eller kanske en sittdyna! Trasmatta av bomullsvarp och bomullstrasor. Flätad avslutning och en orientalisk fläta.


Explore RK Properties for Sale Near Maruti Matta , Pune District on Housing. Find the best offers for flats lands matta. Has security access at street level.


With limited supply of land which . När du har flätat klart alla dina remsor till en enda lång fläta så syr du ihop mattan samtidigt som du formar den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg