fredag 2 februari 2018

Hyra vattenskoter timme

Välj hyra från minuter upp till timmar. Värde från 6kr, din deal: från 3kr . Du kan välja mellan att hyra en vattenskoter i fyra timmar eller om ni är flera kan ni välja att hyra två vattenskotrar i två timmar för samma pris, delad glädje. Vi har moderna vattenskotrar för hyra.


Våra vattenskotrar är SeaDoo GTI och SeaDoo GTR.

Vi hyr endast ut våra vattenskotrar minst 8h - heldag. Hyrestagaren måste kunna uppvisa förarintyg, även kallad förarbevis. Vattenskoter av märket Sea-Doo model Spark Trixx uthyres i Uddevalla med omnejd. Transport kan ordnas till annan ort både på land och på vatten. Bilfärjan är gratis och kör vanligtvis två till tre tur-och-retur-svängar per timme.


Det är onödigt och svårt att försöka passa en viss färjetur, vi rekommenderar att ni . Vi hyr ut en Sea-Doo Spark Trixx i med utgångspunkt i Uddevalla.

Ny vattenskoter med Kompressor och intercooler införskaffas. Varje skoter tar två personer och våra safaris är mellan en och två timmar långa. Upplev västkusten med Aquaevents guidade turer på vattenskoter. Ni kan hyra upp till st Sea Doo Spark inkl en guide.


Förfrågningar samt bokning av vattenskoter görs enbart till vår mail. När det inte är högsäsong och om de är obokade kan du hyra dem direkt på plats med drop-in-rabatt på för kort. Slipp åka flera timmar bort för att uppleva detta i ett annat lan nu har vi tagit aktiviteterna hit istället. Vi erbjuder allt från tube rides, uthyrning utav vattenskotrar samt badringar.


För längre hyra kontakta oss för prisbild! Det finns ingenting som ger en större frihetskänsla än att glida fram på spegelblankt vatten på en vattenskoter. Upplev Dubais ikoniska sevärdheter och lyxiga byggnadsutvecklingar från ett annat perspektiv genom att hyra en vattenskoter i Dubai Marina. Hyr en 3-sitsig sea-doo RXT över dagen. Att hyra Jetski i Polen är inte så dyrt och maskinerna håller samma.


Ifall man ska hyra längre än timmar får man ytliggare rabatter. Kontakta oss gärna för en offert! Marstran välkommen till västkustens pärla!

Upplev känslan av att köra fram snabbt på vattenytan, hyr vattenskoter – Södertälje du också! I Sverige ställs ännu inga krav på vem som får köra vattenskoter. Nu kan du även hyra vattenskoter av oss. Kan hyras per timme -dag-dygn-helg eller vecka.


Adriatiska havet är en fantastisk plats där azurblå vågor sträcker sig i miles runt, solen värmer din hud och havsbrisen . Njut av friheten på vattnet och upptäck Västerås skärgård på vattenskoter. Vi på vattenskoterhyran erbjuder dig att under några timmar , . På Water4Fun kan du mellan maj och september hyra vattenskoter för en utflykt. Uthyrning av vattenskoter timmar.


För att få hyra vattenskoter måste man ha fyllt år. Vi tillhandahåller även wakeboard och. Turen är en timme samt extra tid för instruktion och ombyte. De flesta uthyrare har redan i dag frivilligt tillämpat en åldersgräns på mellan och år för att få hyra vattenskoter. Skulle förslaget lagstiftas, träder lagen om . Kan även hyras ut per timme , 800kr.


I deras reklam beskrivs en fin grupptur på en timme där man besöker floder etc. Det går utmärkt att åka vattenskidor med mera efter vattenskotern. Hyr kajak, sup och vattenskoter i Stockholm. Att hyra vattenskoter är inget för den som gillar lugn och ro.


Den här delen av New York har en fin strand med “surfkänsla”. Det tar ca timme med tunnelbanelinje A från Manhattan att komma hit. Tycker du att minuter är för lite?


Läs mer för att boka båt, kajak eller vattenskoter ! Det är möjligt att hyra under andra perioder, då sätts priset efter överenskommelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg