måndag 5 februari 2018

Badtunna plastinsats

Vi erbjuder ett brett sortiment av glasfiberinsatser till badtunnor. Använder du vår plastinsats i din befintliga badtunna förlänger du dessutom den tid som du kan använda din tunna med många år eftersom insatsen förhindrar . Badtunnor med plastinsats i glasfiber. Köp vår vakuuminjicerade plastinsats till badtunna , lättare och mer hållbar än andra glasfiberinsatser på marknaden.


Vi har även tillbehör till badtunna som lock, reningsverk, trapp m. Vår plastinsats till badtunna är starkare och lättare än traditionella glasfiberinsatser pga att vår plastinsats är gjord av vakuuminjicerad glasfiber.

Perfekt plastinsats , gör en gammal badtunna ny! Bygg in badtunnan i terrassen, terrass, mark eller . Vill du bygga din egen badtunna eller fälla in den i terrassen? Här hittar du allt du behöver för att själv kunna bygga din badtunna.


Följ med oss till fabriken där plastinsatsen till våra badtunnor tillverkas genom vakuuminjicering. Tillverkad i värmebehandlad gran. Välj till bubbelfunktion och LED-belysning med mera.


Fritidstunnan” Cozy Medium vår mest sålda badtunna genom tiderna!

Plastinsats av smutsavvisande homogen genomfärgad . Plats för 8-personer då det är bänkar runt. Vi kan fylla och tända en brasa om ni vill. Tar bara två timmar att värma upp.


Vedälde bastuugnen kW som uppvärmar 1mtill 20˚ per timme, och vars . Vi har byggt en badtunna för dig som lämpar sig för nordiska förhållanden. Terrasspooler för infällning i altaner och uteplatser. Vi visar även hur du ser om en plastinsats är vakuuminjicerad så du kan göra rätt val när du köper din. Köp enbart koppen för badtunnan utan kamin och kaminskydd.


För dig som önskar enbart en badtunna. Enbart insats av glasfiberarmerad . Insatsen badtunna gjuten i ett stycke med sarg och bänkar. Askskopa för plastinsats i rostfritt plastinsats med till i lackerad björk.


Vår senaste badtunna med ett lyxigare intryck. En exklusiv variant med en integrerad. Denna badtunna går även att använda som insats i din gamla trätunna (2m rund).


Komplett paket med badtunna , lock och vedeldad kamin.

Den nya generationens badtunna som är ergonomiskt konstruerad! Då sittplatserna är perfekt anpassade efter kroppen så sitter man . Bästa sättet att få en lättskött och tät badtunna är nog en plastinsats. Klassisk badtunna i gran komplett med bänkar, kamin, lock och trappa.


Läs mer och se alla bilder på hemsidan. SpaDealers – företaget för dig som vill ha en badtunna för utomhusbruk. Vår badtunna med plastinsats är helt klar att använda och kräver inte en massa eget arbete och extra kostnader. Detta är viktigt även om du skall sänka ner den i. Vi säljer alla plastinsats av badtunnelösningar!


Med badtunna badtunna plastinsats kan . För enkel användning har han valt en badtunna med plastinsats som är enklare att rengöra och har. Vedeldad badtunna ”Panel” i glasfiberamerad härdplast kantat med miljöcertifierat virke. Direktverkande kamin i saltvattentåligt stål. Vi köpte en begagnad badtunna i vintras(många bad blev det) men. Tillsut tröttnade jag på att tunnan småläckte så jag köpte en plastinsats.


Varma semesterdopp – välj rätt badtunna. En vedeldad badtunna passar till alla tillfällen. Att hyra en vedeldad badtunna är en utmärkt aktivitet för svensexa, möhippa,.


Att bada badtunna är ren och skär njutning oavsett väderlek eller säsong. Vi har en plastinsats i våra tunnor vilket gör dem mer hygieniska och snabbare att . Du har följande fördelar med att använda vår .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg