tisdag 20 juni 2017

Stallmatta gummi

En stallmatta i boxen eller spiltan är en bra investering för såväl dina djur som din gård. Att ha en mjuk stallmatta i hästens box eller kornas spiltor minskar . Minska strökostnaden och ge hästen en bra liggkomfort med matta i boxen! Matta i stallgången minskar risken för halka och sänker ljudnivån i stallet!


En gummimatta anpassad för alla typer av utrymmen i ditt häststall. Vår robusta stallmatta är av hög kvalitet och passar allt från gångar, boxar och tvättutrymmen.

Roligare trädgårdsarbete och en trivsammare utemiljö. Köp ett bra stallgolv till ditt häststall från Stallkompaniet! Ett gummigolv som boxmatta är bra för hästarna att gå på och är lätt att rengöra.


Förbättrar hästens liggkomfort och förlänger vilperioden. Bikakemönster med tätningslist på lägre sidan. Bra när man använder finkornigt strö. Klassisk arbetsplatsmatta med durkmönstrad ovansida i homogent gummi som . Lättstädad matta, lämplig som golv i stall och hästtransporter.


Stallmatta pusselbit 10mm 153x91cm.

Pusselmatta homogent gummi 18mm 100x100cm. Tilllverkade av högvärdigt gummi. Kan med lätthet kapas med mattkniv eller sticksåg. Jämför priser och läs recensioner på Ridsport. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.


Material Med Hg Andel Nytt Naturgummi R Gummi Och Armerad Med Mycket Stark Nylonvv. Interesting Finest Venta Casa Lampa Oportunidad . Med gummimatta i hästboxen kan du reducera mängden strömaterial till bara ett tunt lager. Använder du mindre mängde strömaterial och. Med fogfri täckning av stallgolvet blir arbetet att hålla rent och desinficera mycket lättare.


Jag har bara bra erfarenheter, vår gammel man står på gummi matta. Sparar hans gamla ben och det blir inte lika påfrestande för honom att . Checker standar svart, har alla goda egenskaper som gummi medför. Checker oljebeständig, svart, passar i miljöer med olja och fett.


Vad tror ni om gummimattor i stallet - har någon testat? Du kommer att märka att gummi inte alltid är gummi. Gummi matta till baklucka på hästtrailer. Dom fungerar även till golv mm mm.

Status för artikeln, Beställningsvara. Mattan är mm tjock och består av två lager nyproducerat . Det finns ju riktigt fina såkallade gymmattor i gummi för mellan. Sök sedan på stallmatta så får ni upp tre alternativ, troligtvis är det den . EcoRub har via sitt dotterbolag ProFarma sålt och gjort en första leverans av matta av ekologiskt gummi till en ladugård för lösdrift i en anläggning i Västerbotten. Mattan för det mesta Används för att dämpa ljud från exempelvis tvättmaskinen och pianot. Mattan kan lätt skäras med en vass kniv till önskad . Et robust stallteppe av høy kvalitet som passer til ganger, bokser og vaskerom, men også til bruk utendørs.


Teppet har puslespillkanter som gjør at det er lett å . Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN. Spiltkloss att använda vid uppstallning i spilta - håller grimskaftet sträckt, och minskar risken att. Regupol Horseline Material: 1 gummi. Dränerande boxmatta för häststall. Kan läggas i stallar och spolboxar.


Gummimattor för ligg- och gångytor i boskapsstallar. Kokomfort - mjuka ligg- och gångytor. Rubco är ett företag med års erfarenhet inom bl a gummimattor till kreatur och hästar. Jag behöver kraftig gummimatta och undrar om nån vet vart man kan köpa billigt ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg