torsdag 1 juni 2017

Jaktstege ritning

Specifikation: Komplett byggsats. Stege med stegpinnar (omonterad). Här kan du ladda hem en komplett ritning och byggbeskrivning på en lätt, enkel och funktionell vakkoja för åteljakt på räv, vildsvin och kråkfågel. Här är ritning på ett fristående men det kan man ju enkelt plocka bort.


Har en kompis som har ritning på ett kanontorn,, lätt o flytta på,, enkelt att bygga o kanon. Har gjort en ritning och kalkyl i Excel, virket gör att jag får ut alla mått på delarna, beroende på virkeslängd alt, önskad tornhöjd. Apr 0 20 Hej Någon som har en bra ritning på slangbellor byggda av. Jaktstege ritning – Fönsterskrapa med teleskopskaft. Ritning Torn Nya Ritning Torn Mobilt Ritning Prototype.


Ritning sexkantiga lusthus från alla köp sälj marknader i Sverige. Båda varianterna kan utläsas ur samma ritning. Nu har jag och min bror köpt var sin jaktstege från Jula. Det finns inget så effektivt att locka andra duvor som att använda döda fåglar.


Tillverkad i Englan där duvajakt är en traditionell och populär jaktform. DangateVideos; Jakstege snurrbara HS-10. Ny smart bäresele til jaktstege , som samtidig kan användas som stöldsäkring av stegen. Selen är behaglig att ha på axeln, när stegan skal bäras runt.


Kamouflage nättet är lätt att fästa med velcro band. Prova till exempel på jakt gömslen, jaktstege , fodertunna, båt, gevär, textiler, ATV, jakttorn, skytte pråm, bil etc. Sittdynan, ryggstödet samt armstöden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg