fredag 9 juni 2017

Broddmatta

Svensktillverkade hästtrailers för hästmänniskor med högt ställda krav på komfort , säkerhet, hantering, formgivning och ekonomi. Transportmatta för hästar som effektivt skyddar din hästtransport och ser till att den blir busenkel att rengöra och mocka! First Mat skyddar även mot broddar och annan slitage men ska inte förväxlas med en broddmatta. Blå First Mat används som vattenmatta under hinder och den . Vi är ett företag inriktat på tillverkning och försäljning av gummimattor, gummiplattor och gummiplattor med invulkad . Passar de flesta hästars transporter. Gjort av begagnade transportband för bästa hållbarhet.


Aluminiumgolv Övre lucka bak i glasfiber. Reservhjul med hållare och skydd. Det blev ett nytt Cheval Libertesläp med alugolv, hård baklucka, broddmatta och sadelkammare.


Verkade väldigt välgjord och rejäl. Jag har en broddmatta i fram eftersom min häst står och skrapar när hon blir otålig. Tåbrodden sliter ut mattan annars. Används när hästen transporteras med brodd.


Längd 220cm Bredd 100cm Tjock 2cm. View Matta by Agnes Brodd on artnet. Browse upcoming and past auction lots by Agnes Brodd. Välj tillbehör nedan till ditt släp och se vad priset landar på. I Storbritannien är man den totalt dominerande till.


Hade vi inte haft extra broddmatta i vår vagn hade vår häst troligtvis varit död och det hade varit en plågsam död om benen åkt ner i asfalten i . Hitta saker till trav, monté och körning! Bytes, Säljes eller köpes ja lägg upp inlägg. En gummimatta med samma höga kvalitet som boxmattan Belmondo Classic, men med ett snyggt mosaikmönster som passar för stallgång och spolspilta.


Lägg märke hur väl han håller fast hästen på väg ut på en. Hitta billigaste Broddmatta transport hos AllaAnnonser. Lastramp som går att göra till en dörr om hästen inte vill gå ramp. Extrautrustat med broddmatta (skyddar golvet och hästarna) samt trekvartsbom för den häst som vill åka brett. Nya modellen med öppningsbara fönster med . Det kommer finnas en broddmatta på vänstersidan också.


Hästar får ej åka broddade så det ej är broddmatta i transporten. Xtreme Cargo utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för att göra transport av häst så enkelt och bekvämt som möjligt. Fokus är att köra säkert och lagligt . Mina pållar är ju barfota så broddmatta behövs egt inte ^^). Eftersom det inte är någon ruta fram på denna . Har några krav på den, hästars, aluminium golv, mjuk mellanvägg, broddmatta , sv däck, sadelkammare (slippa lägga allt i bilen), tacklucka, . Gärna även broddmatta och dubbade vinterdäck.


BÖCKMANN CENTER HÖLLVIKEN - Försäljning av hästtransporter och ridsport, nya och begagnade sadlar med sadelinpassning. Gör som tusentals andra nöjda kunder redan gjort under år och låt oss på Torstensons hästtransportcenter leverera ditt nya . Den har alltid förvarats inomhus när den inte använts. Använde gummimattan från gamla transporten som broddmatta i nya! Blir ju en del åkande med brodd i även sommartid när man tränar terräng!


Vid sedan klockan 10:Monday d. Inkl sadelkammare, friktionsdäck,extratakfönster, hård överlucka och broddmatta. Krubbhållare Hingstvägg framför slolpe Hingstvägg bakom stolpe Lastsäkringsnät Mellanväggshållare Kabelhållare Sulkykrokar rostfria Broddmatta 1 . Mjuk mellanvägg så klart, extra ventilation bak i gardinen, valt till alu-fälgar, sparkskydd och broddmatta. Joro - @jorotransport Instagram Profile - AutGram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg