fredag 31 mars 2017

Mekstall for cykel

Ett mekställ är det perfekta hjälpmedlet för dig som gärna utför alla reperationer själv! Mekställ från välkända PRO och Park Tool. Om du ska serva cykeln på bästa sätt behöver du ett mekställ som håller cykeln på plats, underlättar arbetet. Köpte Claes Olsson stället o det funkar bra.


Med rejäl, gummiskodd spännanordning som fäster runt cykelns ram.

Infästningen är enkel att spänna och cykeln sitter stabilt. Magnetskål Park Tool MB-mekställ. Med ett mekställ till cykeln går service både snabbare och enklare. Vi har ett stort sortiment av meckstativ, cykelställ och andra tillbehör till bra priser. Med ett riktigt mekställ blir det både mycket lättare och roligare att meka med din cykel.


Pris per dag: Pris för dagar: 1Pris för 7 . Tacx Spider är det mekställ som proffsmekanikerna använder. För att få ut maximalt ur sin cykel är underhåll A och O.

PCS-har alla de egenskaper som lil. I denna kategori hittar du produkter som hjälper dig som vill göra allt underhåll på din cykel själv. Det finns stabila monteringsställningar, som passar för alla . Pro´s mekställ är ihopfällbart vilket gör det smidigt att ha med sej på resan. En Racercykel eller MTB- cykel saknar ofta cykelstöd.


Vi har cykelstöd som du enkelt ställer cykeln i för att få bättre ordning i garaget. Fri frakt på alla cyklar till terminal. Vi erbjuder ett stort sortiment av utrustning till cykel och cyklist.


Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse och maximalt utbyte av vår webbplats. Klicka på Godkänn nedan för att acceptera användandet av . Klamman är roterbar 3grader för god åtkomst av det mesta på din cykel. ASAKLITT Reparationsstativ för cykel , Asaklitt 2. Enkelt och smart, underlättar när du ska laga din cykel. Ta hand om din cykel så håller den längre.


Park Tool Super Lite Team Race PRS-2 är ett kompakt och lätt mekställ som håller fast cykeln utan att klämma på ramen, perfekt för ultra-lätta cyklar med . Park Tool PCS-är ett av dem mest grundläggande arbetsställen, tack vara denna kan du enkelt arbeta på din cykel. Hos oss hittar du ett brett sortiment med de senaste produktnyheterna.

Smidigt, men ändå stadigt mekställ för hemmabruk. Tillverkad i aluminium för låg vikt. MEKSTÄLL FEEDBACK SPORTS SPORT-MECHANIC SVART. Ställbar i höjdled och klamman kan rotera 360°. Skulle jag ha nytta av ett mekställ eller är det mer för dem högre upp i. Jag har ett mekställ för cykel från Biltema som funkar ypperligt.


När jag en gång bestämde mig för att köpa mekställ var jag noga med att. Hjälper du till att lyfta lite, eller om du har en lätt cykel , kommer detta . Cykeln hängs upp i ram eller sadelstolpen. Praktiskt vid reparation och tvätt av cykel. Sportson är en renodlad kedja med cykelbutiker som har alla typer av cyklar och cykeltillbehör.


Här hittar du Cyklar av kvalitet från välkända varumärken till bra . Under den mörka årstiden är det viktigt att du är synlig när du ska cykla till och från skola eller arbete. Vi hjälper dig så att du är synlig på din cykel. Handla cykeltillbehör för cykel av märken som Spectra, Scott, Tec, m. Välj på Övriga tillbehör, Cykelvår Stänkskärmar, m. De som vill ta med sin egen cykel och mekställ gör gärna det, det är tanken, då kan du få bästa hjälpen med just det du efterfrågar! I vårt övriga sortiment hittar du styrpinne, cykeldator, kameratillbehör från GoPro samt sportglasögon för cykel. Cykeltjänst säljer cykelhållare och transportväskor för cykel mm från flera olika tillverkare.


Men tänk på att använda miljövänliga och skonsamma alternativ. Rada upp dina borstar, svampar och trasor. Häng upp din cykel i ett mekställ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg