fredag 22 mars 2019

Gammaldags golvlampa

Klassisk golvlampa i mässing med uppåtriktad skärm av munblåst opalvitt glas. Söker ni efter snygga golvlampor? Vi har ett stort utbud av golvlampor.


Golvlampa Svera i lantlig stil, rostfärgad. Nickelfärgad LED- golvlampa Dunja med läslampa.

Dimbar LED-uplight- golvlampa Felicia i rost. Gammaldags golvlampa från 40-talet. MONTPELIER golvlampa - Mässing - Belysning - Jotex.


Mycket fin designlampa i traditionell design som gör sig perfekt in i färgglada hem med en känsla av gammaldags. Passar perfekt som läslampa eller golvlampa. Oavsett om du väljer en enarmad lampklassiker i diskreta färger eller en modern mer vågad flerarmad armatur så har vi en golvlampa för dig. Du hittar ett brett sortiment av golvlampor på BAUAHUS, en golvlampa är en fin komplementbelysning och ger ditt hem det lilla extra!


Vill gärna få tips på någon fin lampa, gärna bild.

Mycket efterfrågade reservdelar till renovering av gamla golvlampor. Svart lamphållare i plast med skruvringar som håller lampskärmen på plats. Brunbetsad fot och brun sammetsskärmar med fransar. Höjd 160cm, bredd på skärmen 70cm.


Den skulle vårdasvare sigman tyckteomden eller inte. Björngick intill och barpåen präktig gammaldags golvlampa. Han vände sig om och det dystert brandgula skenet från ögonen kapslade in mig likt ljuset från en gammaldags golvlampa. En vit säng med rosa överkast, ett vitt nattduksbor ett vitt skrivbor en röd fåtölj och en gammaldags golvlampa med tre lampor som gav ett mjukt och . Innolux moderna golvlampa Kupoli är en klassisk läslampa i vitt till vardagsrummet, sovrummet eller biblioteket.


Grön Bumling golvlampa från 60-tal, 70-tal. New Haven är en snygg golvlampa i lite gammaldags stil med antik svart färg och är en perfekt läslampa att ha bredvid sängen, soffan eller fåtöljen. Tanten hade en gammaldags skrinda full med packning. En golvlampa med rosa tygskärm stack upp bland plastpåsarna.


Uteliggaren tittade på honom med . Skomakarlampor, lampsocklar, bordslampor, taklampor, pendelglober, vägglampor, ja, allt möjligt du kan tänka dig när det gäller gammaldags. Låt dig inspireras av lantlig och gammaldags belysning och hitta lampan som passar din. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela .

Lampskärm till golvlampa eller taklampa ECO 1USD. Sängen var för all del stor och bred men i övrigt fanns där en gammaldags byrå, en väggspegel för helfigur, en relativt enkel fåtölj med golvlampa och ett litet . Våra lampor är handgjorda av mässing och järn av ett litet familjeföretag i norra Indien. Alla mässingsdetaljer är handstöpta och lamporna håller en helt unik . Cult Design Diskbänksset - Orient Asfalt - svart fat.


Mina står långt in i rummet men precis under en golvlampa , vilket motsvarar. De gammaldags glödlamporna är sedan länge borta från handeln eftersom de, trots att de gav riktigt bra ljus, förbrukade för mycket ström. Scenen var smyckad med ett stort kinesiskt drakhuvud med glittrande discobollar.


I andra hörnet spred en gammaldags golvlampa en varm, röd mysbelysning. Lättplacerad smäcker golvlampa ​COMO Underbar golvlampa med lite 70- talskänsla! Trälampa i industristil - lampa i trä för gammaldags glödlampa.


Vi använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta surfa på sidan accepterar du våra villkor. Stor sortering glas, porslin, keramik och unika inredningsdetaljer.


Se och välj ur vårt sortiment med tusen artiklar . Vanligtvis så väljer man en antik golvlampa på grund av utseendet och. Vissa golvlampor är gammaldags med en specifik konströrelse i . Mått: H: 40cm Dia30cm Effekt: Max: 1x60W E27. Shabby chic golvlampa - Linus LarssonLinus Larsson Svart gammaldags metervara till spetsgardin rosor medaljong shabby chic shabby stil Säljes per m. Fontini dimmer i gammaldags stil - vit porslin - Sekelskifte.


Download this free golvlampa stock photo now.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg