onsdag 4 april 2018

Lyftok kran

Här hittar du vårt standardutbud av lyftok. Detta är vårt bassortiment som vi vet att industrin uppskattar. Lyftbalk för direkt koppling i krankroken. Lågbyggt lyftok som används där lyfthöjden är begränsad.


Verksamheten omfattar i huvudsak konstruktion och tillverkning av lyftredskap samt konstruktion och ritarbete på konsultbasis inom området lyft. AP Kranteknik är specialist på Kranräls, kranhjul, travershjul, krokar, lyftok och materialhanteringsutrustning.

Vi tillhandahåller tekniska konsulttjänster och . Vi på Dematek erbjuder lyftok med en symmetrisk lastupptagning som bidrar till en bättre lastfördelning. Litet vakuumlyftok med styrbygel. Pneumatiskt gripverktyg för keramikplattor.


En smidig kranbil med tonmeters kran , passar för lyft och transport av stugor, containrar, manskapsbodar m. Lyftok för lyft av truckbatterier. Transport: Pallgaffel lyftok för kran Järfälla - Landvetter. Aluex är ett modernt lyftok , eller snarare lyftspridare, med många fördelar.


Vi erbjuder lyftok helt efter kundens behov där vi tillsammans tar fram.

Se tabell på bild 4) Justerbart i tre olika lägen:. Skanveir lyftok (med dubbel angiven last). Under arbetets gång har samråd skett med Kran - och hisstandardiseringen, IKH. Glöm inte att lägga till vikten på kranblock, stroppar, lyftok , schaklar jib etc. Lyft med varvets kran utan lyftok.


Snart dax för höstens upptagningar. Kraftigt konstruerad kran för lyftning av t. Armen kan dras ut i fyra positioner vilket ger en justerbar lyftpunkt med bättre åtkomlighet. Lyftredskap kan vara linstroppar, lyftok och kättingsling. Truckar är ett vanligt arbetsredskap för att lyfta saker. Läs mer om användning av truckar på sidan om.


Dom stora bilarna är utrustade med lyftok. Snöröjning med 32meter lÃ¥ng kran. Kranbil MB axlig med kran bakom hytt. Personkorg på kran med meters räckvidd. Verktyg för trädfällning på kran med räckvidd på meter.


Lyftögla för att fästa i kran , kätting etc. Arbetet krävde en inblick och förståelse för hur en kran påverkas av dess.

Normalt krävs dock kran eller annan lyftanordning. Till stående respektive liggande montage finns särskilda lyftok för varje tjocklek. Permolift Compact 1är designad för att fylla ett behov av en kran som har en kombination av stor lyftkraft med.


Tungbärgaren är utrustad med både flak och en kran. Jag har lyftok , pallställ samt stativ och kan sätta grip eller skopa på kranen. Fäst kättinglänga med Xsafe plus- lyftok vid formsjo- ket (se kapitlet Flytta med kran och bruksanvisning.


Xsafe plus- lyftok ). Kran till Varberg Energis biobränsleanläggning. Vi har en Scania R5med Palfinger 92-tonmeters kran samt en Scania R4med Palfinger 65-tonmeters kran. Till våra bilar har vi ett brett sortiment av redskap t. Ställningsbil med bakmonterad kran , lyfter ca. Välj en lyftanordning som lämpar sig för den typ av rullstol och kran som ska användas. Bromma är marknadsledande inom alla delar av kran - lyftok och varje dag hanterar . Det lilla kranbilsåkeriet i Halmstad som löser allt möjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.


Vid i- och urlastning av lastfartyg används olika lyftredskap. För att lyfta så kallade ISO-containrar behövs ett lyftok fäst i vajrar till en kran. Det drar ihop sig för visningsdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg