tisdag 17 april 2018

Cykelhallare 4 cyklar

För dig som vill få plats med riktigt många cyklar ! Denna cykelhållare rymmer hela fyra cyklar , något som gör den idealisk när familjer, kompisgäng eller andra. Här hittar du därför cykelhållare för dragkrok som rymmer mellan 2- cyklar. Samtliga av våra cykelhållare för dragkrok är ihopfällbara för att ta liten plats när den . Omedelbart tillgängligt från vårt lager!


Jag lär snart behöva en hållare för cyklar till bilen då hela familjen ska cykla.

Hitta cykelhållaren som passar dig här! De monteras direkt på dragkroksfästet . Välj en modell som passar dina ändamål, vi har hållare för olika antal cyklar. Hos oss hittar du även andra bra tillbehör till din cykel.


Det finns olika lösningar av cykelställ till bilen att välja mellan och där olika produkter. Hos XXL hittar du ett stort utbud av cykelhållare från kända varumärken till bra priser. Cykelhållare är det självklara tillbehöret för att transportera cyklar på bilen.


VeloCompact (pins), cykelhållare för 3( ) cyklar.

Trygg handel med Prisgranti och 3Dagars Öppet Köp. Användningsområde: Cykel Dragkrok Antal cyklar : st kg. Takmonterat, dragkroksmonterat eller bakluckemonterat? För en som bara vill frakta sin cykel på bilen är cykelhållare så nära en djungel man kan komma.


Stabila cykelhållare för biltaket eller montering direkt på dragkroken. Vilken typ av cykelhållare letar du efter och hur ser dina behov ut? Det finns tre huvudmetoder för hur man transporterar en eller flera cyklar på en bil och flera . Buzzrack Buzzwing är en transportenhet för cyklar på bilen. Thule Dragmonterade cykelhållare. Du vill åka på semester men inte avstå från din cykel , och din bil har redan en dragkrok?


En cykelhållare hjälper dig att transportera en eller flera cyklar på ett säkert sätt. Praktisk cykelhållare för bil med dragkrok. Passar de flesta cyklar och dragkrokar.


För att garantera att just den här cykelhållaren passar på din bil kan du . Yakimas cykelhållare för pickupflak ser till att din cykel inte skadas när du är på resande fot. Välj mellan olika monteringsalternativ för din pickup så att både din . Uthyres cykelhållare för 3- cyklar. Det är möjligt att placera cyklar på en WallTrailer.

Fem av åtta cykelhållare för bil klarar inte kraven som branschen själv. Det står tydligt i bruksanvisningen att maxlast är kg och två cyklar. För transport av upp till cyklar hängandes på bilens dragkrok. Dragkroksmonterad cykelhållare för cyklar , kan lutas. Från till cyklar lång version.


Perfekt till tyngre cyklar , som elektriska cyklar eller downhill- cyklar upp till kg. CE godkänt cykelställ med plats för tre cyklar. Stället har ett double safety lock för ökad säkerthet. Kom ihåg att registreringsskylten alltid måste vara synlig när du . Förutom modeller för takräcke finns här också modeller för baklucka eller dragkrok.


Vissa modeller för dragkroksmontering kan bära fyra cyklar på samma gång. Smidig dragkrokshållare för st cyklar med tilt funktion så att du lätt kan öppna bakluckan, utan att ta av cyklarna. Går att utöka så att du kan transportera st . Cykeltjänst säljer cykelhållare och transportväskor för cykel mm från flera olika. Vi testade på en BMW -serie coupé och med några snabba . BIKE COVER MED FICKA CYKELSKYDD 1- CYKLAR.


Gummibelagda ramhållare håller cyklarna stadigt på . Den moderna cykelhållaren kan transportera tre cyklar , men går att komplettera med en adapter för transport av fyra cyklar. Marknadens stadigaste cykelhållare. Kommer som standard för cyklar men kan med hjälp av den . Red Cycling Products Cykelväggfäste för pedal. Allt fler vill ta med sig cykeln och det finns flera olika sätt att göra det på.


Behovet av att transportera cykeln med bil har vuxit de senaste decennierna. Från små till stora cyklar , från en till flera, och från taket till bagageluckan till. Mont Blanc en cykelhållare för jobbet.


Medhjälp av de färdiga kompletterings-kiten för 3:e resp :e cykeln ”bygger” du enkelt ut cykelhållaren för att kunna ta max cyklar (beroende på modell).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg