onsdag 15 november 2017

Bygga attefallshus med kallare

Byggsystem, kostnader och mer därtill. Våra artiklar uppdateras löpande med ny information. Det är fortfarande reglerna om kvadratmeters . Det är inte lika krångligt att bygga som ett vanligt hus och kräver inte.


Lagen syftar till byggnadsarea, vilket gör att källaren. Bygg till en altan på ditt attefallshus och det känns genast som mycket större. Attefallshus byggs ofta med loft, men det går även att bygga till en källare.


Men regelverket medger även att man bygger en källare. Ett attefallshus med källare , vilket är en banbrytande lösning som har . För sluttande tomter kan det vara lite högre och det är möjligt att bygga källare. Det är tillåtet att bygga flera attefallshus på din tomt, men väldigt viktigt att känna.


Det finns inget hinder mot att bygga attefallshuset med källare så länge det är . Ett bra exempel är Sveriges första attefallare med källare. Vi har många pågående projekt som inom kort kommer att visas på vår websida. Serien ”Björn Bygger Bo” Har utökats till ”Björn Bygger Bo Attefall”.


I två delar får ni följa mig när jag . För att kunna bygga ett attefallshus måste bygglov för bostadshuset beviljas. Huset får förses med källare , om marken är lämplig för detta. Högsta höjd från mark till taknock är m. Tanken är att den som har utrymme på tomten får bygga ett nytt hus som i och. Nu finns möjligheten att bygga ett så kallat attefallshus på din tomt.


Skellefteå kommun låter bygga mer än vad din byggrätt tillåter. Det finns en del regler du bör ha koll på, som bygglov för attefallshus med mera. Byggnaden får ha källare eller utformas som exempelvis ett förråd eller garage. Både friggebod och attefallshus får byggas med källare enligt Boverkets regelverk.


En källare är alltid bra, inte mist om man behöver extra utrymme i attefallshuset. Att uppföra eller bygga till ett . Kan man bygga takkupor på en bygglovbefriad komplement. Om du ska inreda ytterligare en bostad i ditt enbostadshus, i exempelvis källaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg