fredag 14 juli 2017

Sockelspik betong

Andvändningsområde: Inomhus för att spika fast lister i hårda material som betong och tegel. Spiken finns i två färger, vitlackerad för vita lister och gulförzinkad . Sockelspik används för fastsättning av lister i betong. Finns lackerad för färdigmålade lister eller gulkromaterad för naturfärgade . Används inomhus för att spika fast lister i hårda material så som betong och tegel.


När du fäster trä i betong ska du inte välja alltför lång spik. För att spika fast lister i hårda material som betong och tegel (murverk) inomhus. Tavelkrok för betong (M), styck. Till önskelistan Spara i önskelista.


SOCKELSPIK VIT SB 2X35MM 30ST från Gunnebo Fastening. Litet spikhuvu Ø mm, ger en diskret infästning. Listespiker FAST Listespiker beregnet for infesting av lister i betong. Kallas även pinnskruvsexpander, genomsticksexpander, expanderbult, . Den används t ex vid inredning av en källarvåning när foder, lister, socklar etc ska fästas mot puts eller betong.


Expanderspiken är en metallinfästning för montage i massiva material som betong och sten. När expanderspiken slagits in i ett förborrat hål trycks . Limma lister på betong - Monteringslim PL () compzwin. Jag har satt limma golvsocklar och taklister med sockelspik. Anvendelsesområde: Innendørs for å spikre faste lister i harde materialer som betong og murstein.


Spikeren er tilgjengelig i to farger, hvitlakkert for hvite striper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg