måndag 3 juli 2017

Gummiduk

Med hög bränsle- och oljebeständighet. Gummiduk av naturgummi för standardpackningar. Detta material är lämpligt för förpackningar och mellanlägg, då inga speciella krav ställs på beständighet mot. Rubber Company för ett brett sortiment av gummiduk - och gummimattor.


Vi kan erbjuda en snabb och säker leverans för i stort sett alla användningsområden.

God beständighet mot ozon, vatten, åldring. EPDM gummiduk i mycket hög kvalitét för krävande förhållanden. Mycket god beständighet mot ozon och åldring. ESD gummiduk som kan användas i EPA områden, lämplig på arbetsytor och lagerhyllor.


Vi erbjuder det ultimata tätskiktet för låglutande tak med en förväntad livslängd på minst år. Resitrix CL, MB, SK, SK W och Resitrix . De finnes i hardheter fra – Sh A hvor det største volumet ligger rundt 60 . Duken har måtten 1x m och är .

Geomembran är en gummiduk avsedd för användning som tätskikt i exempelvis dammar, bassänger, avloppsanläggningar, vattenlandskap, deponier, . När det gäller gummiduk och gummitätningar är vi mycket välsorterade. Vårt lager erbjuder en mängd olika gummikvaliteter och vår erfarenhet har gett oss en. Rema Tip Tops gummidukar är väl vedertagna som de bästa på marknaden inom slitageskydd.


Gummibeklädnad av utsatta ytor och komponenter . Bredriflet gummiduk med dempende effekt for både lyd og slag. Egnet som beskyttelsesmatte i industrilokaler og kjøretøy av alle slag. Med høy brennstoff- og oljebestandighet. Tunn gummiduk för användning till gummimembran m. Durkmönstrad gummiduk i oljebeständig Nitril. Våra gummimattor och dukar erbjuds i flera olika kvaliteter och utföranden.


Olika mönstring för halkskyd städvänlighet . Passar som skyddsmatta i industrilokaler, på hyllor, arbetsbänkar, diskar etc. Kan även användas som påkörningsskydd på pelare och väggar. Duk av gummi som för över färgen från tryckplåt till papper i en offsetpress.


Den finns i ett flertal tjocklekar och mönster.

Share This Story, Choose Your Platform! SealEco offers water- and weather . Bli den første til å omtale dette produktet. Bra kvalitet på dammduk till din damm. Elektronikk, Energiverk, Entreprenør, Olje og gass. Produkt- beskrivelse, Pakning, Varenr.


Böttcher erbjuder ett komplett sortiment av gummidukar och lackdukar för all produktion. En exakt produktion till punkt och pricka ger en hög kvalite . A = Naturgummi (NR) och Styrengummi (SBR). Utmärkta fysikaliska och mekaniska egenskaper, bra slitstyrka.


Här hittar du information om våra gummidukar, gummimattor och virkestorkarflaps vi erbjuder. Kontakta gärna oss om du vill veta mer. Deras gummiduk finns i två tjocklekar och ett antal olika bredder. Det finns mönstrad gummiduk , med vävinlägg för stabilitet, gummiduk i olika hårdheter, samt noga framtaget för specifika applikationer där det utsätts för t ex . Swedish)Independent thesis Basic level (degree of Bachelor)Student thesis.


Bobergs printing house in Falun has during . Slät gummiduk med dämpande effekt för både ljud och slag. Lämplig som skyddsmatta på arbetsbänkar, hyllor, diskar och transportutrustning. Artikelnamn: ELASTOSEAL EPDM MM, 02x25M . Slett gummiduk med dempende effekt for både lyd og slag.


Bör inte användas i direkt soljus. Räfflad och mönstrad gummiduk används . Användningsområde: Där stora krav ställs på mycket god beständighet mot olja är detta material ett av de bästa. Goda mekaniska egenskaper samt viss . Dammen organiskt formad och är ca 7×meter och som djupast M med en gummiduk som tätar den.


Vi har specialiserat oss på att tillverkning av tunna gummidukar med mycket hög rivhållfasthet och elasticitet, i tjockleksintervallet - mm. Richard Magnusson tillverkar och säljer packningar och tätningar samt underhållsmaterial för industri och sjöfart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg