torsdag 13 april 2017

Kompositgolv hasttransport

Att hög kvalitet på golvet i din hästtransport är en nödvändighet kan inte sägas för många gånger! Konsekvensen av att en häst trampar igenom golvet under . Hästtransporten är nu utrustad med kompositgolv med års garanti. Alu-protect-floor, homogent kompositgolv med limmad tjock, armerad.


Jag har börjat inse att det är dags att köpa mig ett nytt släp trots allt, mitt gamla börjar bli dyrt att äga och när jag nu letar nytt så känner jag som . En hästtransport besiktas vartannat år. Värmlandsvagnen Classic levereras nu med kompositgolv och hellimmad . Kontrollen av golvet sker visuellt underifrån och om inget misstänkt noteras görs ingen vidare . Nu med kompositgolv och limmad matta. Sveriges i särklass mest sålda hästtransport ! Reservdelar till din hästtransport. Här kan du köpa reservdelar och tillbehör till ditt hästsläp såsom bromsdetaljer, stödhjul, belysning, gummimatta och golv av . Humbaur är en hästtransport med hög tysk kvalité till attraktivt pris med många moderna finesser. En bra hästtransport är A och O för dig som reser mycket tillsammans med hästarna.


Här tittar vi närmare på olika varianter . Har en hästtransport till min dotters häst som vi har fått låna av en snäll släkting då de tycker att vi har större nytta utav den. Vi är lyhörda för era önskemål och. Klassiska vagnar numera med kompositgolv och års garanti mot röta.


Samtliga väggar är bytta, kompositgolv inlagt (ruttnar aldrig) med limmad mm gummimatta på. Renoverade bromsar, bytade bussningar i påskjutsanordning, . Den är en diagonallastad hästtransport byggd helt i glasfiber En mycket. Islandshästvagnen nu med kompositgolv.


Försäljning och uthyrning av hästtransport. Hästsläp, Hästlastbil för B- och C-körkort. Säljer våran hästtransport då vi ska sluta med hästar. Hyra hästtransport kungsbacka - KUNGSBACKA ENERGIGATAN. En robust och praktisk hästtransport med marknadens lägsta tjänstevikt.


En SMV som är i bra bruksskick både invändigt och utvändigt. Perfekt extrapall vid soffan som nu inte passar hos oss på grund av ny soffa. Södertälje, Soffbord med glasskiva på underrede Längd 140cm Bredd. Hand virkade plädar i mormorsrutor i olika färger o. Låsanordning för lastbärare får . Transportmatta för hästar som effektivt skyddar din hästtransport och ser till. Holländska Sirius för dig som vill ha en hållbar hästtransport och ett problemfritt ägande.


Homogent kompositgolv med limmad tjock, armerad gummimatta. Nu börjar det gå mot vår och då är det dags för service av Er hästtransport , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg