onsdag 21 december 2016

Packningsmaterial avgas

Glöm inte att följa oss på sociala medier! Packningsmaterial för att göra egna packningar. Stålkärna med grafit som tätningsmaterial. Vi säljer reservdelar och båttillbehör i butik (Stockholm) och via telefon och webben över hela landet. För mer information om våra båtmotorer,tillbehör och . Lätt att klippa eller skära till önskad storlek och form.


Motståndskraftigt mot olja, bensin, värme och de flesta lösningsmedel. Innehåll, st 300x2mmoch mm. Jag köpte nåt sorts packningsmaterial på järnhandeln som skulle tåla mkt. Var kan jag köpa packningsmaterial som jag kan skära ut själv som tål höga temperaturer t. Avgas Fälgar Slicks/Däck Bränsle. Vi tillverkar packningar i noggrant utvalda packningsmaterial för de allra flesta tillämpningar.


Måste få tätt i flänsen mellan grenrör och avgassystem på Buicken och tänkte checka om nån vet var man kan köpa packningsmaterial för . Stålpackningar brukar fungera bra mellan grenrör och turbo i alla fall, men mellan turbo och avgassystem så använder man ju idag vanligtvis . Mått: 1st 300x210x25mm 1st 300x210x40mm 1st 150x210x50mm 1st 150x210x00mm ( avgas topplock). Dessa underlag anger allmänna riktlinjer för driftbetingelser för våra packningsmaterial. Då ett antal faktorer påverkar materialegenskaperna för en . Allround packningsmaterial Tesnit BA-GL för de flesta medier som ånga, vatten, bensin,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg