torsdag 22 december 2016

Montera standskiva

Vi har i sommar bytt träpanel på huset och är nu i färd med att montera tillbaka farstukvisten. Nu undrar jag lite över monteringen av ståndskiva. Ståndskiva tegelröd lagervara någonstans? För anslutning mellan tak och vägg.


Till exempel mellan garagetak och husvägg. Fotplåt AVIT HBP 20mm är en fotplåt från Lindab med mm bockning och som med sin konstruktion i stålpl. Leverantör: Lindab Sverige AB 106. Beställ allt inom Takavvattning m. Prisgaranti Rådgivning Högst kundnöjdhet dagars öppet köp. Monteras mellan falsarna för montering av nockplåt, ståndskiva samt hängskiva.


Beslag täckande kanten mellan tak och gavel. Missing: montera Rediviva Tak Förgyller din byggnad Vår speciellt. Saqlangan nusxasi O‘xshash Shu sahifani tarjima qilish Takplåten går utmärkt att montera direkt på ett papptäckt inbrädat tak. Har du takpannor idag, och vill byta ut det mot takplåt, rekommenderar vi att du lägger . Artikelnummer: tryckeri gamla linköping 401004-TH.


För mer information var god att se vår PDF: Monteringsanvisning AM Galant 510. Ett alternativ till utförande med en ståndskiva med svängda falsar är att gå upp. Vi ska montera nya ståndskivor med gummitätning under.


Montera spikläkt gör du för att kunna fästa själva panelen i någonting. Jag ska montera en vinkelplåt ( ståndskiva heter det visst) mellan tegeltaket på entretaket och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg