torsdag 28 juli 2016

Trastege till loft

Hos BAUHAUS finner du den perfekta lofttrappan till bra pris och med snabb leverans hem till dörren. Vi tänker bygga ett loft ovanför barnkammaren och vill gärna ha en stege dit upp som inte tar så stor plats i rummet. Sveriges största sortiment av loftstegar på nätet.


Köp din loftstege från Stegfabriken. Prisgaranti Snabba leveranser dagars returrätt. Vill du lyxa till det så har vi även fot- eller trappsteg i massiv ek.


Med massiva ekfotsteg så kostar en stege 17. Silkeborg Loftstege - mm djupa steg - Silkeborg trästege är perfekt för villan. Trappstegens utforming gör att utrymmet som krävs på golvet är minimalt. Lofttrappa Softline är vikttestad till 1kg. Istället för en stege till sovloftet kan man exempelvis ha ett skafferi.


Denna ritning visar hur man med hjälp av ett loft kan skapa flera rum i ett. Hon lade märke till en utdragbar trästege bredvid dörren och lyfte blicken, upptäckte ett loft som flödade av dagsljus. Om du hittar en motsvarande vara till ett lägre pris, så matcher vi priset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg