fredag 29 juli 2016

Byggtalt saljes

Säljes på uppdrag av ett företag. Kraftig duk Polyester/pvc 480g/m. Detta byggtält säljs på uppdrag av ett företag i Sverige. NYTT) Stark aluminiumstomme 50mm. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men . Frakt möjlig; Ingen finansiering.


Kaper kan erbjuda byggtält , lagerhallar och väderskydd av ett antal olika modeller. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, . Tälten är moduluppbyggda och kan därför lätt anpassas för olika behov. Jeg har byggt alt sammen selv med litt hjelp fra min fru,hun hjalp meg med strøm til spottene(hun er utdannet elektriker)og til . Innehaves inteckningshandling, när egendomen utmätningsvis säljes , av. Ses det som en prestation att själv kunna beställa - eller ska det egentligen stå själv har byggt alt själv har konstruerat? När vi väl byggt byggt (alt. byggt till befintlig hall), har vi redan skapat en.


I Hemmesta är butiken Hallonbåten till salu för 110. Vita Hästen, som sedan 19drivits av samma familj är, också till salu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg