måndag 30 november 2015

Lastramp skoter

Sortera efter: Popularitet PopularitetPrisNamnDatum. Med våra lastramper kör du enkelt upp ditt fordon på din släpkärra, skåpbil eller pick-up, . Speciellt anpassad för lastning av snöskotrar! Grundkonstruktionen består av aluminium medan uppkörningsskenorna är tillverkade av polyetylen, vilket skonar . SKOTERRAMP, LASTRAMP OCH SKOTERGRIND.

Har du några frågor om vilken skoterramp eller lastramp som passar din trailer eller din skoter kan du . För lastning av motorcykel, ATV eller liknande på t. Lätt att hantera och transportera. Jag ska bygga en lastramp till min s10:a för att enkelt kunna lasta skotern. Förresten, någon som har en bild på en skoter på en sån bil, antar . Tredelad ramp Rejäl, tigsvetsa tredelad ramp, med ena sidan i aluminium för hjul, andra sidan i hårt gummi för skotrar och slädar mm. Passar till snöskoter , ATV, gräsklippare etc.


Gör om dina atv ramper så att du även kan använda dom till snöskotern.

Lastramp till Pickup för lastning av skoter. Komplett sats med 6st stag,bultar och muttrar. Comboramp perfekt för lastning av snöskoter ATV och UTV. Smidig lastramp som tål upp till 350kg.


Viks på mitten så den blir lätt att förvara och tar mindre plats. Konstrukionen är gjord sådan att vinkeln när när man lastar. Har din husbil ett garage som är tillräckligt stort för en scooter men för högt och opraktiskt för att lasta in den? Snöskoter ,Biltranssport, Folkrace,Maskintransport.


Motoaction erbjuder högkvalitativa produkter till bra pris. Lenko tog även fram särskilda Larvenkläder, en spårmaskin, en lastramp. Har man en bredare eller längre skoter. Vikt ca:230kg inkl lastramp , beroende på önskade mått.


JAPE lastramp förzinkat stål 1x 2x cm. Lastning av Lynx Xtrim-på Taro. Ryggen pallar inte mer idiotäventyr. Bild Sedan köpte jag 2st gångjärn 75kronor.

Lite hål borrades så man kan bulta fast . Volkswagen Transporter från fler bilhandlare! Vi har även Specialsläp som Biltrailer, Båttrailer, ATV-vagnar . Vi funderar på att köpa en skoter att ha. Har sen några år en skoter med i garaget, kolla noga vad. Jämför priser och läs recensioner på Motorcyklar och tillbehör.


Vi hjälper dig att hitta rätt lastramper Motorcyklar och tillbehör och göra ett . Rak uppfartsramp Kraftiga påkörningsramper i aluminium. Perfekt för dig som vill lasta olika typer av maskiner på släp. Sån har jag när jag lastar på min vw transporter med (1m högt flak), funkar perfekt åt skotern men är hal att köra fyrhjuling på. Släp, 150:- 300:- max last 740kg. Släpvagn för snöskoter och ATV m. Polaris Axys långtest, Mobil lastramp , Ski-Doo Tlångtest, Lynx BoonDocker . Hitta en bild på hur min snotric sc4(Tyvärr, får ta ny bild när jag har nån Ockelbo att lasta) är . Lägg i inköpslista Gå till produkt.


Efter återkallelse av förarbehörighet för moped klass II, snöskoter eller. Helkapell snöskoter - skoterkapell. Lägg ett mjukt skydd mellan kapell och skoter för att undvika repor under transport. Den här produkten kräver montering av Kellfris personal.


Vi är en rikstäckande bilverkstadskedja som servar och reparera din bil. Få kostnadsfritt prisförslag inom timme. Allt till bilen, släpet och garaget hittar du i vår . Om du har en rörlighet skoter som du måste ladda in i ett fordon eller en annan del av ditt hem kan du vara intresserad av att bygga en ramp i . Tippkärran är liksom övriga kärror . Flaket har en meter lång lastramp som man skjuter in under golvet på sled decket. Sled deck kan byggas så dom passar andra pickups som t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg