tisdag 22 januari 2019

Trappkarra

Praktisk magasinkärra vars trappfunktion gör den enklare att ta sig upp och ner för trappor med. Kärran har fast lastplatta (550x3mm) och tre par massiva . Blålackera med svarta handtag och hjul i solid . Trappkärra - Hyr dina maskiner hos oss! HLL Hyreslandslaget är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner.

Denna trappkärra gör transporterna enklare om du har ett trappsteg eller en trottoarkant att passera. This website stores cookies on your computer. These cookies are used to collect information about how you interact with our website and allow us to remember . Kärran är försedd med sex kullagrade hjul som ger en mjuk och jämn.


Försedd med bygelhandtag, fast lastplatta och fällbar lastram. Storlek på lastplan: 3x 5mm. Klassisk trappkärra med hjulstjärnaMaxlast upp till till 2kgEnkel att använda för både proffs och.

Kärra med tre hjul på varje sida som gör att förflyttning av vagnen i trappan inte lika ryckig. Massiva gummihjul bidrar också till . Tre hjul på vardera sida ger en mjuk och jämn körning uppför och nedför trappor. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Smidig trappkärra med tre hjul på vardera sida, vilket ger en mjuk och jämn körning uppför och nedför trappor.


Stor lastyta, rejäla stödben och glidlagrade massivgummihjul. Istället för en vanlig magasinkärra, kan du använda denna trappkärra som en utmärkt transporthjälp för att flytta varor vid behov. Fäll ihop den för enkel förvaring . Gör det otroligt enkelt att flytta gods i båda riktningar. Uppfällbar lastplattfrom och massiva gummihjul. Kraftig kärra som är anpassad för trappor.


Produkten på bilden är endast ett exempel. Vi kan inte garantera ett specifikt varumärke. Hot Solutions AB erbjuder snabba leveranser till otroliga priser.


Föreningen har köpt en trappkärra för att underlätta transporter i trapphusen.

Hör av er till någon i styrelsen för lån. Stark och robust trappkärra med lastkniv. Benämning: LSPLastkapacitet Kg: 200. Klätterhöjd: 1- 2mm steghöjd. Starka och robusta trappkärror med lastkniv.


Oerhört smidigt vid flytt eller annat tungt transport till lägenheter utan hiss. Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp. Säckvagnar med tre hjulen på var sida som förenklar transport i trappor.


Magasinkärra för transport i trappor. Motordriven transportkärra som fungerar både upp och ner i snäva trappor och trånga utrymmen. Lastkniv (djup x bredd): 170x4.


Robust trappkärra med glidskenor och kullagrade luftgummihjul 3. Logga in eller ansök om användarkonto för att se priser. Lite använd kärra för transport i trappor. Kontakta mig, jag är intresserad av . Stadig och stabil trappkärra med lastkniv. Perfekt för diverse leveransarbete då hjulkonstruktionen funkar till alla trappor. Detta objekt säljes på uppdrag av ett av Sveriges största uthyrnings-, bygg- och anläggningsbolag.


Robust kärra med rejäla 260mm luftgummihjul som gör den flexibel i sina användningsområden. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Flyttar tungt gods uppför och nedför trapporna. Dubbla lastplan: ett fast och ett fällbart. Pris hyrdag 1: 0:- Pris hyrdag 2: 0:- Lägg i kundkorgen.


Alla rättigheter reserverade Hyr Maskiner i . För transporter i trappor med steghöjd 150–1mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg