tisdag 4 september 2018

Cykelhallare dragkrok

Vi säljer även cykelhållare för dragkrok som du enkelt fäster bak på bilen. Cykelhållare för montering på dragkrok. Stabil och tiltbar cykelhållare med plats för cyklar.


Monteras enkelt på mm kula och 13-polig anslutning. Cyklarna fästs i hållaren och hållaren kan låsas fast. En cykelhållare för dragkrok från Thule är enkel att installera och använda, och har plats för 1–cyklar.

Hitta cykelhållaren som passar dig här! Vi erbjuder ett brett sortiment av cykelhållare för dragkrok. Du vill åka på semester men inte avstå från din cykel, och din bil har redan en dragkrok ? Här hittar du cykelhållare för cyklar, cyklar eller cyklar som enkelt , . Thules cykelhållare för dragkrok är enkla att installera och använda, och har plats för upp till cyklar beroende på modell.


De monteras direkt på dragkroksfästet . Omedelbart tillgängligt från vårt lager! Har du inget släp, utan bara en dragkrok ?

Då kan en cykelhållare som sätts fast på dragkroken vara en bra lösning. Utforska nya cykelsträckor med en ordentlig cykelhållare till bilen. Hos XXL hittar du ett stort utbud av cykelhållare från kända varumärken till bra priser.


De riskerar dock att både cykel och bil skadas. Thule VeloCompact 9monteras enkelt på dragkroken och låses även i samband med detta vilket gör att det krävs en nyckel för att få loss cykelhållaren från . Stabila cykelhållare för biltaket eller montering direkt på dragkroken. Handla online eller besök en Bilia-butik. Svensktillverkad cykelhållare för Dragkrok som är avsedd för max 2st cyklar.


Hos oss får du hjälp med montering! Vi har cykelhållare för alla områden. Från små till stora cyklar, från en till flera, och från taket till bagageluckan till dragkroken. Enkel och robust hållare för montering på dragkrok , sprintlåsning. Plats för 1-cyklar på gummiklädda armar som skyddar cykeln, . Kommentar: Thule har i flera år byggt stabila cykelhållare för dragkroken.


Hållarna låses enkelt fast på dragkroken med ett stort handtag och . Efter lite arkivtrålning så insåg jag att det gått några år sen det togs upp något om cykelhållare för dragkrok på bilen. CE godkänt cykelställ med plats för tre cyklar. Stället har ett double safety lock för ökad säkerthet.

Kom ihåg att registreringsskylten alltid måste vara synlig när du . Upp till tre cyklar Pris per dag: Pris för dagar: 1Pris för dagar: 200. Råd och Rön har testat cykelhållare som kläms fast på bilens dragkrok. De flesta av cykelhållarna kommer färdigmonterade och är enkla att . Flera tillverkare har därför cykelhållare som kan låsas fast i dragkroken , samt att cyklarna sedan kan låsas fast i cykelstället, vilket naturligtvis är att föredra . Använd din dragkrok för att transportera dina cyklar enkelt och säkert.


Detta är en mycket praktisk och lätt cykelhållare att använda på bilar med dragkrok. Jag saknar dragkrok men är i behov av att kunna frakta cyklar. Därför funderar jag på att skaffa en bra bakluckemonterad hållare. De mest klassiska och i vissa fall bästa cykelhållare är de som fästs på dragkroken och där . Jag var nyfiken på denna dragkrok och var i Köpenhamn förra fredan. Kom pga massa trafik och annat inte dit förrän ca.


Passar de flesta cyklar och dragkrokar. Buzzrack från BuzzBee är en cykelhållare till cyklar. Hjulhållarna kan flyttas så du kan transportera cyklar med ett . Hållaren kan vikas ihop helt, vilket gör den praktisk att montera, hantera och förvara. Tack vare den höga lastkapaciteten går det även att transportera elcyklar.


När man ska köpa en cykelhållare så måste man bestämma sig om man ska ha den uppe på biltaket eller på dragkroken. Föredrar du att transportera cykeln på biltaket, med hjälp av dragkroken eller fäst på bagageluckan? Vårt sortiment av cykelhållare från Volvo . Kula för cykelhållare - Thule-Brink. Komplett Gör-Det- Själv dragkrokspaket.


Kallas ibland även för cykelställ. Cykelställ passande dragkrok med mm .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg