fredag 20 juli 2018

Skruvkompressor med kyltork

Skruvkompressor Champion kW med 2liters tank och integrerad kyltork. Denna kompressor är dessutom extrautrustad med filterkit och automatisk . Innovativt: Serierna ASD T till DSD T Dessa skruvkompressorer är mångsidiga, driftsäkra och ekonomiska i praktisk drift. I kombination med en kyltork blir de . Genom att placera en skruvkompressor med energisnål SIGMA PROFIL och en . CPM-serien med luftkompressorer är tillverkad för att .

Atlas GX7FF-10-FF-EP-T2är en tankmonterad skruvkompressor med 2liters tankvolym och inbyggd kyltork. W Premium med 2liters tank och integrerad kyltork. Kompressorn har ett max lufttryck på bar. Kompakt design gör den lätt att placera och lätt att göra service på. Utrustad med digital instrumentpanel.


Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp. Modell: kompressor Demag Comp Air 030.

Ljuddämpad skruvkompressor med Poly-V transmission. Anpassad för att klara kraven från användaren som ej har stor luftförbrukning men ändå vill har fö. Stationära skruvkompressorer för professionell användning med tork.


COMBI är en platsbesparande, kostnadseffektiv 4-i-1-lösning med kompressor, tank, kyltork och för- och efterfilter. Direktdriven skruvkompressor , utan transmission och växel. Finns som golvmodell och på 2liters eller 5liters luftbehållare, med eller utan kyltork. Förpackningsstorlek för artikeln: 1. En tankmonterad skruvkompressor , GA 5-T, lanseras av Atlas. GX5FF-EP T2Tankmontera inbyggd kyltork.


BSC R-EVO SERIEN Golvmodell med kyltork. Tillverkar denna enstegs skruvkompressor med hög driftsäkerhet, komponenter. DMD serien finns som lös kompressor, tankmonterad med eller utan kyl-tork. Roterande skruvkompressor Ingersoll Rand R-serien i produktutbudet 2-5.


Kyltork , ljuddämpa oljesmord skruvkompressor. SM-kompressorerna finns i grundutförande med påbyggd energisparande kyltork , och i utförandet. AIRCENTER med kyltork och tryckluftsbehållare på.


I Airstationutförandet är kompressor tillsammans med kyltork monterad direkt på tank.

Renoverad skruvkompressor med inbyggd tank och kyltork fini cube 10. W skruvkompressor med inbyggd kyltork samt filtrering för att skapa. G7FF-T2Tankmontera inbyggd kyltork.


SKRUvKOmPRESSOR i LjUDDÄmPaT PaCKUTFöRanDE mED KYLTORK OCh mOnTERaD På . En skruvkompressor är upp till mer energieffektiv än en kolvkompressor med motsvarande effekt. Den kompakta designen gör maskinerna lätta att placera och lätta att utföra service på. Atlas Copco, skruvkompressor med kyltork och tank. Har även digital instrumentpanel. Levereras komplett med start- och reglerutrustning.


Full Feature (FF) innebär att kompressorn är utrustad med en integrerad kyltork som garanterar torr tryckluft. Komplett snickeri med bra maskinpark i Haninge säljes. A Nilsson hjälper gärna till med att dimensionera rätt kompressor till er anläggning. Vi levererar också kompletta lösningar för efterbehandling med tryckkärl, kyltork och filtersystem.


Renner skruvkompressor med asymmetrisk profil är utformad . GX3FF-10T2Tankmontera inbyggd kyltork. Italiensk direktstartad direktdriven skruvkompressor med tank. Tillbehör arbetskläder hel kyckling med.


Sale of KAESER ASD compressors by auction from Sweden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg