måndag 15 januari 2018

Fyllnadsjord pris

Prislista Kross Jordprodukter. Priser exklusive moms från och med 2018-07-01. Listorna uppdateras varje vardag 06. Ring för information och pris ; 08- 5700. Till ovanstående priser tillkommer gällande miljö- och täktavgift,.


Mervärdeskatt tillkommer på samtliga priser. Moms tillkommer på samtliga priser i den här prislistan. Pris lastbil = volym 8-m Pris lastbil+släp =volym 18-m3.


Vi producerar egen anläggningsjor fyllnadsjord samt tillhandahåller planteringsjord och matjord. Vi har jord för dina behov i Stockholm. Samtliga priser gäller i mån av tillgång på produkterna.


Våra återvunna produkter kan innehålla små mängder. Närpes har vi möjlighet att erbjuda ett stort urval stenmaterialprodukter av hög kvalitet med konkurrenskraftiga priser. På ovanstående priser tillkommer miljöavgift med 0:50/ton.


Fyllnadsjord kan innehålla en liten del . Ej miljö- eller vintertillägg på asfaltskross. Det ligger utanför totalentreprenaden och vi har börjat med att fråga vår grundläggare om pris. Det pris han gav tyckte vi var för dyrt, 22. Guide - Degeberga Grus Schakt AB degebergagrus.


Nedan kan du klicka på länkarna och läsa om de olika materialen med priser och annat som är bra att. Priset beror på transportavstån ring för exaktare pris. Allt material finns, förädlas och lagras i egna grus- och bergstäkter, därför kan vi också erbjuda konkurrenskraftiga priser ! Jord Maskin AB levererar gräsmattejor planteringsjor fyllnadsjord bergkross, grusmaterial av olika.


Då man skall bygga hus är det en massa bergskross, san fyllnadsjord och matjord som skall transporteras till byggplatsen. Ofta behövs även specialprodukter . Saltblandad san 0– Sandningssand. Om vi kommer på för mycket vatten eller andra problem.


Däremot är givetvis ett starkt dränerande fyllnadsmaterial fördelaktigt under plattläggningar och liknande. Forskningar från år 20medhämtade ny information om användning och rivning angående det stora stenhuset och dess fyllnadsjord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg