tisdag 29 augusti 2017

Bohus granit och kantsten

Lämplig för trottoarer, torg, gågator, vägar och liknande. Kantsten i granit ger ett stilfullt intryck och . Med en kantsten i natursten blir din trädgård finast i kvarteret. Sten i granit för både uppfarten och uteplatsen. Gör fint med en snygg kantsten i granit.


Bohusgranit för trädgården eller uppfarten. En kantsten i granit är som grädden på moset av din stenbelagda yta. För tillfället har vi tyvärr ej något utställningsex på denna sten. Det finns även radiestenar i granit som gör att du kan svänga kanterna eller bygga en . Denna kantsten är både prisvärd och tidlös både gällande estetik men även kvalitet. En snygg grå kantsten i huggen granit.


Ger ett enkelt montage och snyggt resultat. Liksom att produkterna talar till ditt förnuft samtidigt som de är vackra att se på. Stengrossen säljer stenprodukter för utomhusbruk.


Vår ambition är att vara prisledande utan att göra avkall på kvalité. Granit och stenprodukter på nätet. Radier tillverkas i fallande längder. Material från andra stenbrott kan också beställas.


Notera: Pris per styck, inte per m2. Beställningsvara, var god kontakta oss för information. Gatsten i granit är idealiskt för bland annat uppfarter, torg, uteplatser och. De naturliga variationerna i naturstenen ger.


En smuk og tidsløs granit kantsten til de danske haver. Farven er som i den Røde Svensk Bohus granit , men er bare meget billigere . Stenlägg din yta med Bender Ocala antik kastanj. GRANIT KANTSTEN HUGGEN RVKIN 100x30xcm. Firkantede brosten GRÅ bohus , 15x15xcm m10kr Norsk oppdal skifer fliser størrelser. Råkilad vinkelkantsten, dvs en råkilad kantsten med vinkelräthet mellan översida och framsida.


Gnejsen bröts tidigare till gat- och kantsten. Svensk kantsten i lager #vesten #valtereklund # bohusgranit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg