fredag 12 maj 2017

Tyst tilluftsdon

Fläkt Woods nya serie av luftdon har genomgått en grundlig förändring. Ny design, ny produktions- teknologi och ett helt nytt sätt att installera! Jag har oljud från mina tilluftsdon.


Har inte installerat allt klart ännu. Det måste vara tyst , mycket viktigt .

Tilluftsventilen BKZ används för dragfri och extremt tyst tillförsel av luft med. CTVK är ett mycket tyst tilluftsdon som placeras på vägg. Tubus är ett mångfacetterat, effektivt och tyst tilluftsdon som placeras mot en vägg , en pelare eller i ett hörn.


Donets utformning ger minimal risk för dammavsättning på väggen. Soliduct erbjuder ett brett sortiment av prisvärda ventiler och tilluftsdon. Med patenterad teknik får TTC ljudprestanda som är . Vidare får man högre ljud från många typer av tilluftsdon om man inte har en.

Se till att du har bra ventilationsprodukter! Ahlsells ventilationsssortiment spänner över kanalsystem, don, ventiler, inomhusgaller, slangar med tillbehör, . Tilluftsdon 1till ventilation d: 125mm Utförande i pulverlackerad plåt. Climecons tilluftsdon representerar toppen inte bara vad . Spridaren har stor inblandning av rumsluft, vilket ger en dragfri . Den används i små lokaler, t ex bostäder, kontor och rum. KHD är ett tyst tilluftsdon för stora och höga lokaler t ex industrihallar,. Egenljudsaltringen hos tilluftsdon är beroende av kanaldragningen närmast före.


Beroende av stomtyp väljer man olika design av tilluftssystem med olika . Det används i små lokaler, som t. RINO arbetar rent, tyst och utan drag. Den funktionella desig- nen är dessutom tilltalande för ögat. STI är ett runt perforerat tilluftsdon för väggmontage. VLC är ett lågimpulsdon för montage på vägg. STQA är en rektangulär luftspridare för placering på vägg.


Med perforerad frontplåt eller dysor. Det skall vara ventilerande, dragfritt, tyst , fungera i alla väder, energisnålt, skapa. S blir därför mer än dBA tystare än traditionella tilluftsdon med ljud- dämpande anslutningslåda. Tystheten förenklar installationen.


Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Bra omblandning, tyst och inget drag. Rektangulärt och mycket tyst luftspridare för placering på. Mycket tyst 1-vägs tilluftsdon för takmontering i tex kontor,. Varför inte komplettera med en flexibel ljuddämpare på alla tilluftsdon för maximal.


Har ni erfarenhet av tilluftsdon som är extra tysta? Kollar jag på nätet så har merparten text som skriver extra tyst och liknande, svårt att . Vägghängda tilluftsdon för samtliga miljlöer Nyckeltal Anslutning: Tilluftflöde:. Tyst tilluftsdon avsedd för små lokaler.


Luftspridare för väggmontage, tillverkade av vitlackerad stålplåt, . Tyst (bortsett från buller utifrån som kan tränga in genom friskluftsventiler). TILLUFTSDON FÖR KRÄVANDE MILJÖER. Traditionella tilluftsdon blåser in kyld tilluft i rummet. Resultatet blir en ventilation som är behaglig, tyst , dragfri. Ett driftsäkert tilluftsdon med avledare för mekanisk ventilation.


Möjliggör styrning av luften i önskad riktning. Extremt tyst vid alla trycknivåer inställda styrvärden. CTVB är ett mycket tyst 1-vägs tilluftsdon som . Easy-Vent är det geniala luftdonet som tillför bostaden filtrerad och förvärmd friskluft.


Installationer som påverkar husets ventilation är inte tillåtet. De nya donlösningarna klarar inom ett brett flödesområde dels en låg inblåsningstemperatur, ned till .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg