onsdag 12 oktober 2016

Assa fonsterbroms 150

S har en spärrkolv som begränsar öppnandet till tillåtet vädringsläge för barnsäkerhet (max 1mm öppningsspringa). För att öppna förbi spärrläget, måste . Dörr- och fönsterbroms används för fönster och fönsterdörrar tillsammans med ASSA -spanjolett som har överföring. För fönster och fönsterdörrar tillsammans med fix- spanjolett som har överföring. Fix 1med fast karmfäste, högermodell. Produktinformation Dörr och fönsterbroms med fast karmfäste.


Innerdörrhandtag från Assa finns ett stort sortiment hos oss till kampanjpriser. Finns höger vänsterutförande. Används för fönster fönsterdörrar tillsammans med ASSA FIX-spanjolett som har överföring för dörrbroms. ASSA erbjuder allt för att säkra innerdörrar och ytterdörrar. Från villalås till stora låssystem och passersystem.


LmvwCb=function(a){if(!a)return. Attribute(data-arwt);if(c){var b=a? DfwaCb=function(a){if(!a)return. URIComponent(b)}}catch(l){google. Assa OEM AB med produkter inom lås och tillbehör, dörrbeslag, fönsterbeslag,.


ASSA 1och 1dörr- och fönsterbromsar. Fönsterbroms med med avkopplingsbart karmfäste. Används för uppställning av fönster tillsammans med ASSA OEM spanjolett som har .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg