torsdag 4 augusti 2016

Pinnflis ridbana

Pinnflis är en särsorterad produkt från sågverksflis. Normalt är pinnflisen 10-mm lång och 2-mm bred. VIDAs pinnflis är en ren naturprodukt från våra sågverk.


Det lämpar sig mycket bra som ridbaneunderlag. Beställ pinnflis till din ridbana redan idag! Guiden riktar sig både till dig som vill anlägga eller renovera en ridbana eller bara få mer kunskap om ridunderlag. Inspirerad av torvtråden i samma ämne. Anläggning - Bästa ridbaneunderlaget?


Ridbane Underlag - Robert de Rover www. Genom att blanda fibrerna med översta lagret sand skapar man ett bra fundament som dränerar bra. En stor ridbana (x m) färdigställdes på andra sidan tältet hösten. Vi hjälper er att renovera den med pinnflis och så får ni en bana med rätt svikt för hästar och ryttare.


Den största fördelen med ReiTex är att dettta underlaget inte fryser och därför kan din ridbana användas hela året om. Då detta underlaget är ett mjukt underlag . Ridunderlaget består idag av en blandning av frånharpe och pinnflis vilket ger en bra svikt. Ridhuset harvas och sladdas tre gånger i veckan (mån, ons och fre). Tjoho jag har nog världens snällaste man! Jag ska få en ridbana i årspresent ( läs år) ;D Tanken är att den ska göras till våren, det här . Vad krävs för att man själv ska kunna anlägga en ridbana ? Nog finns det en del att tänka på, men svårt behöver det inte vara.


Pepino - dressage breeding pepinopre. Vi planerar också att prova det på vår ridbana. Vi ska börja bygga ridbana såsnart vi fått elstolparna :P Kanske ska ha Paddex, och då kostar det typ 68. Idag på morgonen var vi hos Helena och hämtade foder. Linus och Erika red varsin häst på hennes utebana.


Sedan blev det även en tur till jordgubbslandet. Där blir det en ridbana på x meter, sex boxplatser och en. Vida NYTT B Sverige Porto Betalt # vi d a oc h vä x a n d e vä r d e n Med det ena vinner du det andra! Det luktar helt fantastiskt i ridhuset när vi renoverar underlaget med pinnflis hos.


Hitta billigaste Harv ridbana hos AllaAnnonser. Vi har en ganska liten ridbana som. Nu när hösten är på väg över till vinter är det dags att salta din ridbana.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg