tisdag 29 mars 2016

Fristaende mur

Strikt eller med mer struktur på? Oavsett hur du tänker dig din nya mur har . Från sandöken till levande tomt med ljus sten Efter att ha dränerat om ville vi förändra 60-talsträdgården och… Läs mer . En platt yta kan förändras dramatiskt med hjälp av en fristående mur eller en stödmur och ge ett helt annat intryck. En sluttande tomt blir vackrare och mer . Om högre höjder önskas, använd jordarmering och betong som fyllning. Murstenar - Murstenar - Murar och Block Det finns en mur för varje anläggning, ett murblock för varje smak och en design för varje önskemål, Stenimporten har . Blockstensmur i solid granit med en sågad och en råkilad kortända, kan användas som stödmur samt fristående mur. Montering av Heda ÖverSten fristående mur.


Det finns flera vanliga murtyper, men den som ökar mest i popularitet är lägre fristående murar, det vill säga en yta som avgränsar med synliga ytor på båda . Byggs som fristående rak mur eller svängd. Att arbeta med murblock innebär stora möjligheter till flexibel utformning och du väljer själv om din mur ska vara fristående eller fungera som stöd. Den håller jord och växter på plats och kan snyggt matchas mot plattor eller marksten.


Den fristående tegelmuren Block består av murelement utförda i marktegel eller slaget. BLOCK är en dubbelsidig mur med en kärna av armerad betong. Compac plus från Heda är en fristående mur.


Muren i exemplet är fristående , drygt en meter hög och byggd i graders vinkel. Ska man bygga en mur som är högre än skift rekommenderas att man .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg